Добродојдовте
на веб страната на Тошеви. Тука може да ги погледете сите наши производи и услуги како и сите наши соработници и многуте наши услужени клиенти.
  • Опис на МК
Производи и услуги
[NASLOV]

Ние сме професионалци со долгогодишно искуство

Нудиме врвен квалитет на нашите услуги

  • Нашата компанија е со долгогодишно искуство.
  • Главна дејност на компанијата е сервис, отклучување на брави и изработка на клучеви за сите видови на автомобили како и станбени објекти.
  • Секогаш се стремиме кон професионално извршување на нашите услуги.
  • Користиме оригинални дијагностики од Европско потекло, кои работат според оригиналните фабрички протоколи.

Пријателски расположениот тим на ТОШЕВИ секогаш Ви е на располагање пријатно да ве услужи. Искуството од скоро 30 години, како и многубројните задоволни клиенти се гаранција за нашиот квалитет. Контактирајте не за секакви информации.

 


Нашата локација е:

ул "Петар Петровиќ Његош" бр.133
7000 Битола, Македонија

Достапни во секое време

За нашите клиенти сме достапни во секое време. Слободно побарајте не на нашите контакт телефони

Томе: 070237181

Методија: 071327369

 

работно време

Од понеделник до петок  09:00 - 16:00

сабота 09:00 - 15:00