Добродојдовте
на веб страната на Тошеви. Тука може да ги погледете сите наши производи и услуги како и сите наши соработници и многуте наши услужени клиенти.
  • Опис на МК
  • Опис на МК
  • Опис на МК
  • Опис на МК
Производи и услуги
[NASLOV]

Ние сме професионалци со долгогодишно искуство

Нудиме врвен квалитет на нашите услуги

  • Нашата компанија е со долгогодишно искуство.
  • Главна дејност на компанијата е сервис, отклучување на брави и изработка на клучеви за сите видови на автомобили како и станбени објекти.
  • Секогаш се стремиме кон професионално извршување на нашите услуги.
  • Користиме оригинални дијагностики од Европско потекло, кои работат според оригиналните фабрички протоколи.

Пријателски расположениот тим на ТОШЕВИ секогаш Ви е на располагање пријатно да ве услужи. Искуството од речиси 25 години, како и многубројните задоволни клиенти се гаранција за нашиот квалитет. Контактирајте не за секакви информации.

 


Нашата локација е:

ул "Петар Петровиќ Његош" бр.133
7000 Битола, Македонија

Достапни во секое време

За нашите клиенти сме достапни во секое време. Слободно побарајте не на нашите контакт телефони

контакт:

тел.047 237181

Томе: 070237181

Методија: 071327369

 

работно време

понеделник, среда, четврток  09:00 - 14:00   17:00 - 19:00

вторник, петок  09:00 - 16:00

сабота 09:00 - 15:00

You can find exact replica watches uk from online store. All the hot models are available.

Newest replica watches are in stock. You can possess uk best replica watches site with less money.

Forever uk quality replica watches online for males and females.