Добродојдовте
на веб страната на Тошеви. Тука може да ги погледете сите наши производи и услуги како и сите наши соработници и многуте наши услужени клиенти.
  • Опис на МК
Производи и услуги
Сите производи
Алармна Централа PC 585

Алармна Централа PC 585

- Алармна Централа со 4 зони
- До 8 LCD или LED тастатури
- 35 Кориснички шифри
- Меморија на 128 настани со време и настан
- Вграден дигитален комуникатор

...